Udata za Ajfelov toranj

Dokumentarac istražuje život i svet tri žene koje seksualno i emocionalno privlače objekti. Ovi takozvani objectum seksualci, povlače se od kontakta sa drugim ljudima u korist malih i velikih struktura.

Amerikanka je u vezi  sa mostom Golden Gate, ograda joj je ljubavnik u krevetu, bila je zaljubljena u streljački luk, a sada je zvanično udata za Ajfelov toranj.

Šveđanka nas upoznaje sa svojim ljubavnicima- giljotina i ograda, dok nam druga Amerikanka daje uvid u svoja tri najveća ljubavnika ikada- karnevalske vožnje u zabavnom parku, crkvena ograda i Empajr Stejt Bilding u Njujorku.

Dokumentarac je svojevrsno putovanje i istraživanje pojmova ljubav, tolerancija, sloboda izbora u savremenom svetu, kao i bolje razumevanje objektofilije.

Please follow and like us:

0 Comments on “Udata za Ajfelov toranj”

  1. čoveče, za ovo zaista još nisam čula… ali mi je donekle smešno… kako psiholozi ustvari i tumače ovu pojavu? da li to znači da te osobe nisu uspele da nađu nekoga ko je od krvi i mesa, pa su se odlučile za objekte? ili je ovo jednostavno lakše? i kako uopšte konzumiraju ljubav? :-))))

    1. objasnjeno je u trecem ili cetvrtom delu, da se ne ponavljam. u sustini, u pitanju jedan vid aspergerovog sindroma. ali postoji deo u kome one pricaju o detinjstvu i traumama iz detinjstva, doduse kratko, mada je doktorka koja proucava ovaj poremecaj zakljucila da trauma nije presudni faktor, jer bi u tom slucaju bilo mnogo vise objektum seksualaca.
      Naiša, prva žena, koja je udata za toranj, rekla je da je pokušala da bude u vezi sa muškarcima, pa i sa ženama, ali da nije uspelo. A to kako konzumiraju ljubav…licno ne bih znala 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *